Ara Parets ERC es reunirà amb Sumem Esquerres i Parets per la República per configurar un nou Govern Municipal

Els republicans asseguren que seran generosos en la negociació

Política

Ara Parets ERC es reunirà amb Sumem Esquerres i Parets per la República per configurar un nou Govern Municipal
Ara Parets ERC es reunirà amb Sumem Esquerres i Parets per la República per configurar un nou Govern Municipal | Ara Parets ERC

Ara Parets Esquerra Republicana iniciarà aquesta setmana una roda de contactes amb la resta de forces del canvi per configurar com més aviat millor un Govern Municipal alternatiu al del PSC, "que malgrat guanyar les eleccions amb 7 regidors no disposa de la majoria suficient per continuar en el govern local", apunten els republicans.

El cap de llista Jordi Seguer va estendre la mà a Sumem Esquerres i Parets per la República-JxCAT la mateixa nit de les eleccions i a partir d'aquesta setmana se celebraran les primeres trobades que han de servir per trobar "els punts programàtics on les tres forces coincideixen".

Seguer ha dit que "ERC serà generosa en la negociació i que prioritzarà la formació d'un govern alternatiu que deixi enrere els quasi 40 anys del PSC en el poder". L'alcaldable d'ERC també ha apuntat: "Ens deixarem la pell per arribar a un acord, perquè sinó la ciutadania no ens ho perdonaria. Sobre la base de l'acord hi haurà tot el treball conjunt que durant el darrer mandat s'ha fet des de l'oposició que no és poc. Tenim models de poble molt semblants i punts programàtics compartits que alhora són d'interès general".

Pel que fa a l'anàlisi dels resultats de diumenge, des d'Ara Parets ERC extreuen una conclusió: "Els paretans i paretanes demanen un canvi, i aquest l'ha de liderar Ara Parets amb la resta de forces republicanes i d'esquerres. De fet la suma dels vots d'ERC, Sumem Parets i Parets per la República supera els 4.700 vots, pels quasi 3.400 de PSC".

A més, recorden que "ERC ha estat la força que més ha crescut al municipi, passant dels 1.153 vots el 2015 a 2.295 el 2019" i Seguer clou dient que "el nou govern ha de ser més transparent, més pròxim, més participatiu i ha de prioritzar la millora del poble".

Edicions locals