Gallecs i el restaurant El Jardí acullen un nou Benvinguts a Pagès

Diumenge al matí es faran diverses activitats a Gallecs, a partir de les 10 h

Economia

Instantània d'una de les activitats que es van realitzar a Gallecs en l'edició del 2018
Instantània d'una de les activitats que es van realitzar a Gallecs en l'edició del 2018

Gallecs s'omplirà diumenge al matí d'activitats per celebrar una nova edició de Benvinguts a Pagès. Tot plegat arrencarà a les 10 h amb un taller familiar a l'hort del Rave Negre, sobre la plantació de plantes aromàtiques i medicinals als camps de les varietats locals i tradicionals.

D'11.30 h a 12.30 h serà el torn per a l'esmorzar amb ecoentrepans de truita i per a la visita guiada per conèixer els blats antics que es conreen a Gallecs. I per últim, es farà una visita a la granja de gallines ecològiques L'ou de Gallecs, a Can Castellà, i de l'hort i el molí de vent de Can Blanc. La ruta començarà al Consorci de Gallecs (Can Jornet Xic) i per participar-hi cal inscriure's a info@espairuralgallecs.cat fins al 31 de maig. El preu és de 2,5 €.

També al restaurant El Jardí

Un altre lloc on aterra Benvinguts a Pagès és al restaurant paretà El Jardí, que de divendres a diumenge oferirà un menú especial. Per començar: gaspatxo de remolatxa de Gallecs amb mató de can Ponsa i oli d'alfàbrega; gyozza de carn d'olla, crema de l'hort i Hoi-Sin; i risotto amb bolets ecològics de Bolet ben fet. I de segon, a escollir entre: delícies de xai, festucs i cítrics; o peix de mercat al toc del Mediterrani. El menú, per un preu de 32,50 €, inclou vins amb D.O., pa i postres.

Edicions locals