Un ampli dispositiu d'emergències busca una dona desapareguda a Sant Fost

Maria Roser Real, de 74 anys i amb alzhéimer, va desaparèixer dissabte al migdia a la zona de Mas Llombart Sud

Societat

Un ampli dispositiu d'emergències busca una dona desapareguda a Sant Fost
Un ampli dispositiu d'emergències busca una dona desapareguda a Sant Fost

Un important operatiu busca des d'aquest dissabte al migdia la veïna de Sant Fost Maria Roser Real, de 74 anys i malalta d'alzheimer, que ha desaparegut a la zona de Mas Llombart Sud.

Policia Local, Mossos, Bombers, Protecció Civil i veïns voluntaris la busquen des del dissabte sobre les 15 h, hora en què va desaparèixer. La Maria Roser té 74 anys d’edat i fa 1,60m d’altura. En el moment de la seva desaparició vestia pantaló de xandall blau marí, samarreta crema amb fotografia al pit i bambes blau marí amb flors. Segons fonts properes, és una dona amb bona forma i acostumada a caminar.

Equips d'emergència aquest dissabte a Mas Llombart FOTO:@pcivilsantfost

El dispositiu desplegat a la zona de Mas Llombart ha comptat amb medis terrestres i aeris, amb un helicòpter que rastrejava la zona. També hi participen diferents equips de Protecció Civil d’altres municipis (Montmeló, Vilanova del Vallès, Santa Perpètua i La Llagosta).

Aquest diumenge al matí tot l'operatiu d'emergències s'ha traslladat al Pavelló 2, on es muntaran carpes de coordinacio i els eqips i unitats d'emergències i s'ha habilitat el recinte de la bòbila per a voluntaris i altres serveis. També s'hi donen instruccions als veïns que vulguin col·laborar en la cerca.
 

Edicions locals