Les cooperatives d'alumnes lliuraran dimecres part de la seva recaptació a Parets Contra el Càncer

Es tracta dels diners aconseguits pels alumnes de 5è de l'escola NS Montserrat amb la venda dels productes elaborats dins del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola

Economia

Les cooperatives d'alumnes de NS Montserrat lliuraran dimecres part de la seva recaptació a Parets Contra el Càncer
Les cooperatives d'alumnes de NS Montserrat lliuraran dimecres part de la seva recaptació a Parets Contra el Càncer | Ajuntament de Parets

Els alumnes de 5è A i 5è B de l'escola Nostra Senyora de Montserrat que han participat enguany en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (Cueme) lliuraran dimecres una part dels diners recaptats a l'entitat Parets Contra el Càncer.

Concretament els diners els van aconseguir amb la venda dels productes de les dues cooperatives d'alumnes, que va tenir lloc dimecres al mercat setmanal del Camp de les Peces. Hi havia jocs de taula, tasses, punts de llibre o bijuteria, tot elaborat pels mateixos alumnes.

L'acte tindrà lloc a les 11 h a l’escola Nostra Senyora de Montserrat, i la cloenda d'aquesta edició del Cueme també servirà per lliurar uns diplomes als alumnes participants.

En tot plegat hi serà present l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado i el regidor d’Educació Miquel Pérez, així com representants de l’associació Parets Contra el Càncer.

Cueme és un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. Durant el curs escolar, els participants han creat i gestionat dues cooperatives amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat com empreses i establiments comercials.

Edicions locals