Ara Parets ERC vol seduir Sumem Esquerres a Parets amb propostes consensuades durant aquest mandat

Volen tirar endavant totes les iniciatives que durant aquest darrer mandat han treballat conjuntament amb Sumem Parets i Nova Opció per Parets

Política

Un d'aquests projectes seria l'aturada del projecte urbanístic actual a la zona de Can Cabassa, la Verneda de Ca l'Isidre Coix i l'antiga BENDIX
Un d'aquests projectes seria l'aturada del projecte urbanístic actual a la zona de Can Cabassa, la Verneda de Ca l'Isidre Coix i l'antiga BENDIX | Ara Parets ERC

Ara Parets Esquerra Republicana continua insistint a governar, i per fer-ho haurà de seduir Sumem Esquerres a Parets. En aquest sentit, el partit republicà apunta que vol tirar endavant totes les iniciatives que durant aquest darrer mandat ha treballat conjuntament amb Sumem Parets i Nova Opció per Parets, "però que per manca de la majoria suficient, en algunes ocasions pel pacte de la Sociovergència o pels acords entre PSC i Ciutadans, no van reeixir".

Un d'aquests projectes seria l'aturada del projecte urbanístic actual a la zona de Can Cabassa, la Verneda de Ca l'Isidre Coix i l'antiga BENDIX, que "serà una de les prioritats". "Es tracta d'un compromís inclòs en el programa electoral i una proposta a la qual el PSC sempre s'havia oposat", afegeixen.

D'altra banda, també demanaran la rescissió del contracte de concessió d'un local municipal, situat a Iveco, al grup INKEMIA; la recuperació de la gestió de part dels serveis externalitzats; la rebaixa d'un 10% de l'IBI urbà; la cessió d'un solar a la Generalitat per construir el nou edifici de l'institut La Sínia; la construcció de la piscina descoberta entre els dos pavellons; els projectes del parc Fluvial, Hotel d'entitats o l'ampliació de la Residència Pedra Serrada.

Amb tot, Ara Parets ERC admet que, "tot i petits matisos, hi ha moltes coincidències en els programes electorals de les tres formacions polítiques" –incloent Parets per la República, la tercera pota que fa la suma possible–.

A més, des del partit encapçalat per Jordi Seguer també afirmen que tots tres partits "tenen la voluntat de treballar en un projecte compartit en benefici de la ciutadania".

Edicions locals