Parets amb Flors transformarà els carrers en espais verds

Aquest projecte transversal s'adreça a persones jubilades amb ganes de seguir en actiu i a persones sense espai per conrear, entre d'altres

Societat

La regidora Àfrica Martínez, l'alcalde, Francesc Juzgado, i la directora de Territori, Marta Molins
La regidora Àfrica Martínez, l'alcalde, Francesc Juzgado, i la directora de Territori, Marta Molins | Silvia Ferran (Aj. Parets)

Els Casals d'Avis de Ca n'Oms i Asoveen van acollir dilluns dos actes per presentar el nou projecte municipal, Parets amb Flors, en el qual també tindrà un paper rellevant l'Escola de la Natura. Es tracta d'una iniciativa que pretén transformar els carrers de Parets en espais verds amb la jardineria com a nexe d'unió de les paretanes i els paretans.

"Parets amb flors és un projecte transversal, de caràcter social i mediambiental que té les veïnes i veïns de Parets com a protagonistes". Així va presentar la proposta l'alcalde Francesc Juzgado davant el gran nombre d'assistents que van omplir els casals durant la presentació.

Xerrades a càrrec d'especialistes, sessions formatives i tallers, així com la fira de Parets amb flors són algunes de les accions previstes, a més de la formació en l'àmbit de  la jardineria i les flors.

Parets amb Flors s'adreça a persones jubilades que volen continuar en actiu, a persones sense espai per conrear, i a famílies i persones individuals, i els interessats ja es poden inscriure en els diferents equipaments municipals.

Edicions locals