Quatre dies de teatre a Parets amb 'Bambolina'

La mostra està organitzada per Escena Educativa i l’Ajuntament

Cultura

Bambolina 2018
Bambolina 2018

Parets del Vallès

L’Associació Escena Educativa i l’Ajuntament de Parets organitzen entre dilluns i dijous, al teatre de Can Rajoler, una nova edició de la mostra d'arts escèniques Bambolina. El festival començara el primer dia de la setmana a les 19.30 h.

Les escoles Els Vinyals, Sagrera, Pau Vila, Can Butjosa, Les Llisses i El Jardí seran les encarregades de donar vida enguany a la mostra teatral. Durant quatre dies actors i actrius, petits i grans, pujaran d'alt de l'escenari les obres que han preparat amb l'objectiu de "fomentar l’art i el teatre com a eina integral en què petits, joves i grans poden expressar-se" i que posen fi al curs teatral d'Escena Educativa.

Segons explica el coordinador d'Escena Educativa, Alfred Rodríguez, "el teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones".

És per aquest motiu que la mostra Bambolina, considera les arts escèniques con "una activitat que potencia les capacitats comunicatives". "Amb el teatre tot són avantatges", diu Rodríguez.

Edicions locals