Sumem Esquerres a Parets decideix fer alcalde a Jordi Seguer

La formació encapçalada per Casandra Garcia ha apostat per donar suport a Ara Parets ERC

Política

Sumem Esquerres a Parets decideix fer alcalde a Jordi Seguer
Sumem Esquerres a Parets decideix fer alcalde a Jordi Seguer

Sumem Esquerres a Parets ha decidit aquest dijous al vespre, en una assemblea de la formació (que inclou Podem, Catalunya en Comú, NOPP i MES), donar suport a la candidatura de Jordi Seguer (Ara Parets ERC) a l'Alcaldia.

Després de les eleccions, la confluència de forces d'esquerres tenia la clau per decidir si Francesc Juzgado (encara alcalde en funcions) o Seguer encapçalarien el consistori. En el primer cas, només era necessari un pacte entre PSC i Sumem; en el segon, a més d'ERC i Sumem, calia que s'inclogués també a Parets per la República.

D'aquesta manera, i si no hi ha cap imprevist d'última hora, dissabte es formarà el nou govern municipal amb Jordi Seguer com a alcalde i un equip de govern que presumiblement formaran Montserrat Folguera, Kènia Domènech, Enrique Villegas i Montserrat Lara (Ara Parets ERC), Casandra Garcia, Rosa Martí i Luis Moreno (Sumem Esquerres a Parets) i Neus Jordà (Parets per la República).

Per la seva banda, l'oposició la formarien els socialistes Francesc Juzgado, Maria Ojara Valdivia, Maria Gorina, Antoni Fernàndez, Laura Lozano, Francisco José de la Torre i Miquel Pérez, així com el regidor de Ciutadans, Manuel Losada.

Edicions locals