Parets per la República també vota a favor d'un pacte amb Ara Parets ERC i Sumem Esquerres

El partit encapçalat per Neus Jordà va prendre la decisió ahir al vespre en una assemblea

Política

| S.C.

Així com l'assemblea de Sumem Esquerres a Parets va decidir ahir al vespre donar suport a la candidatura de Jordi Seguer a l'Alcaldia, també ho va fer Parets per la República - Juntes per Catalunya.

L'assemblea del partit que encapçala Neus Jordà es va reunir dijous i va votar "a favor del canvi a l’Ajuntament de Parets, donant suport a la candidatura de Jordi Seguer com a futur alcalde i a l’acord també amb Sumem Esquerres a Parets", segons explica Jordà. De fet, la número 1 de Parets per la República ja va afirmar la nit electoral que facilitarien "un canvi a l'alcaldia".

"D’aquesta manera, i sempre pendents del resultat de l’assemblea d'Ara Parets ERC, sembla que de manera històrica a Parets hi haurà el canvi que va demanar la majoria de les paretanes i paretans el 26M", afegeix la cap de llista de Parets per la República, qui demà prendrà possessió de la seva acta de regidora, i que tot apunta que ho farà dins d'un equip de govern format per Ara Parets ERC, Sumem Esquerres a Parets i Parets per la República.

Edicions locals