El nou cartipàs municipal de Parets inclou les regidories de Feminisme i Patrimoni Cultural

L'executiu local, encapçalat per Jordi Seguer, està format per 9 regidors d'Ara Parets ERC, Sumem Esquerres a Parets i Parets per la República

Política

El nou cartipàs municipal de Parets inclou les regidories de Feminisme i Benestar Animal
El nou cartipàs municipal de Parets inclou les regidories de Feminisme i Benestar Animal

El nou govern paretà, encapçalat per l'alcalde Jordi Seguer, ja ha fet públic el cartipàs municipal per als pròxims quatre anys, i aquest inclou diverses regidories noves com Feminisme-LGTBI o Patrimoni Cultural, entre d'altres. També hi ha una de Benestar Animal, una regidoria que es va crear a meitat del darrer mandat.

L'alcalde, també serà regidor d'Esport, Seguretat ciutadana i via pública i Serveis urbans.

Casandra Garcia (Sumem Esquerres Parets), primera tinenta d'alcalde, serà la regidora d’Educació, Comunicació i Salut, i formarà part de la Junta de Govern Local.

Enrique Villegas (ARA Parets ERC), segon tinent d'alcalde, serà el regidor d’Hisenda, Recursos Humans, Promoció Econòmica i Empresa, i Serveis Generals, i formarà part de la Junta de Govern Local.

Neus Jordà (Parets per la República), tercera tinenta d'alcalde, serà la regidora coordinadora de Barris i de Patrimoni Cultural, Transparència, Consum, Arxiu i Turisme, i formarà part de la Junta de Govern Local.

Lluís Moreno (Sumem Esquerres Parets), quart tinent d'alcalde, serà el regidor de Drets Socials, Cooperació, Participació i Innovació, i formarà part de la Junta de Govern Local.

Montserrat Folguera (ARA Parets ERC), cinquena tinenta d'alcalde, serà la regidora delegada d’Ocupació, Relacions Institucionals, Joventut, Mobilitat i Habitatge, i formarà part de la Junta de Govern Local.

Kènia Domènech (ARA Parets ERC) serà la regidora de Cultura, Feminisme–LGTBI i Transversalitats.

Montserrat Lara (ARA Parets ERC) serà la regidora de Comerç i Gent Gran.

I Rosa Martí (Sumem Esquerres Parets) serà la regidora d’Urbanisme, Mediambient i Benestar Animal.

A més, Domènech, Lara i Martí tindran veu a la Junta de Govern Local, però no vot.

Edicions locals