Detingudes dues persones per intentar robar a la Biblioteca Can Butjosa i per resistència a l'autoritat

Tots dos casos han tingut lloc aquest dijous de matinada

Societat

Detingudes dues persones per intentar robar a la Biblioteca Can Butjosa i per resistència a l'autoritat
Detingudes dues persones per intentar robar a la Biblioteca Can Butjosa i per resistència a l'autoritat | Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa

La Policia Local de Parets ha detingut un individu a les dependències de la Biblioteca Can Butjosa per un presumpte delicte de robatori amb força. L'incident ha tingut lloc aquesta matinada, al voltant de les 5 h.

L'alerta s'ha produït arran de la trucada d'un ciutadà que ha avisat la policia d'uns cops i sorolls estranys que se sentien per la zona. La patrulla de guàrdia s'ha desplaçat fins allà i ha comprovat que un dels vidres de la biblioteca estava trencat.

Un cop a l'interior de l'equipament, els policies han detectat la presència del presumpte lladre i han procedit a la seva detenció. L'home ha passat a disposició judicial i se li han obert diligències per un presumpte delicte de robatori amb força.

Posteriorment, la patrulla de servei s'ha desplaçat fins a l'estació de tren de Parets on ha detingut un jove. En aquest cas per resistència a l'autoritat i intent d'agressió a un agent de la Policia després de negar-se a ser identificat pels agents.

La Policia Local reitera la importància de la col·laboració ciutadana que, en el cas de la biblioteca, ha aconseguit frustrar el robatori.

Edicions locals