La quarta edició del 'Talent Parets' escalfa motors

El primer premi del certamen és de 500 euros i el segon de 250

Cultura

'Talent Parets' 2018
'Talent Parets' 2018

El concurs de talents artístics de Parets prepara ja una nova edició.

El Talent Parets es celebrarà el diumenge 28 de juliol a les 23.15 h coincidint amb la festa major d'estiu del poble. Amb tot, les persones que hi vulguin participar s'hi han d'inscriure abans del pròxim dilluns a través de la pàgina web talent.parets.cat i adjuntar-hi un vídeo, d'una durada de 120 segons en el qual es mostri el talent amb el qual volen participar. La inscripció és totalment gratuïta. El certamen organitzat per l'Ajuntament, Elite Dance, el Centre Maria Grever i Vallès Visió, en la seva darrera edició va comptar amb 15 artistes que van passar el càsting i van poder participar en la final el juliol.

"S'espera que sigui una mostra de les habilitats i els talents artístics dels ciutadans amb l'objectiu d'oferir l'oportunitat de pujar a un escenari i experimentar el fet de posar-se davant del públic i d'un jurat", expliquen des de l'Ajuntament.

Com a novetat d'aquest any s'han augmentat el nombre de premis que s'entregaran als millors grups o artistes. Hi haurà un primer premi de 500 euros, un premi local per a grups musicals de com a mínim dos integrants de 250 euros i un premi local individual de 250 euros. Així mateix s'estableixen tres categories: la Kids amb infants de 3 a 10 anys, la Teens de joves d'11 a 17 anys i la Sénior a partir de 18 anys.

Edicions locals