Sara Gómez, Bruno Marco, Silviana Viadella i Rubén Arranz, millors esportistes paretans d'enguany

El Teatre Can Rajoler va acollir el divendres passat una nova edició de la Nit de l’Esport

Esports

El Teatre Can Rajoler va acollir la Nit de l'Esport d'enguany
El Teatre Can Rajoler va acollir la Nit de l'Esport d'enguany | Sílvia Ferran

El Teatre Can Rajoler va acollir el divendres passat al vespre una nova edició de la Nit de l’Esport de Parets del Vallès, que va premiar els millors esportistes paretans de la temporada 2018-2019.

Pel que fa als guardons, es van repartir cinc tipologies de premis diferents: millors esportistes individuals, millors esportistes d’esports d’equip, millors equips, premi al foment dels valors de l’esport i un reconeixement a una activitat esportiva destacada.

Sara Gómez i Bruno Marco, millors esportistes individuals

Pel que fa als millors esportistes individuals, els guanyadors van ser Sara Gómez –del Club Atletisme– i Bruno Marco –del Club Patí–.

Gómez va recollir el premi per la seva tercera posició a la prova dels 100 metres llisos en la final A del Campionat de Catalunya Júnior de Clubs.

I, per la seva part, Marco va ser premiat pels seus campionats de Barcelona i de Catalunya, pel subcampionat d’Espanya, per una setena posició al Campionat d’Europa i per la victòria a la Copa d’Alemanya 2019. A més, disputarà enguany de nou l’Estatal, que se celebrarà del 17 al 20 de juliol a Parets.

Silviana Viadella i Rubén Arranz, millors en esports d'equip

D’altra banda, en la categoria de millors esportistes d’esports d’equip, els guardonats van ser Silviana Vidiella –del Club Bàsquet Parets– i Rubén Arranz –del Futbol Sala–.

Vidiella va ser premiada arran d’haver estat subcampiona de lliga amb l’equip Mini de Nivell A, haver-se classificat pels campionats de Catalunya i haver-se proclamat campiona del Torneig Internacional de Cambrils amb el CB Parets, amb una mitjana de 21 punts per partit. A més, Vidiella ha participat en les proves de preselecció de la selecció catalana.

I, per la seva banda, Rubén Arranz, va ser guardonat amb motiu d’haver estat el porter menys golejat de la categoria amb una diferència de més de deu gols amb el segon equip. A més, va ser un jugador clau de l’ascens del cadet B a Segona Divisió Catalana.

CF Parets i Mini Negre del Bàsquet, millors equips

Pel que fa als millors equips de la temporada, es van premiar, en primer lloc, el Club Futbol Parets, pel seu ascens històric a Primera Catalana i el campionat de lliga de Segona. I, en segon lloc, es va guardonar el Mini Negre Femení del Club Bàsquet, pel seu subcampionat de lliga de Nivell A, la tercera plaça a la fase final i el campionat en el torneig internacional de Cambrils.

Premis especials

En la categoria del foment dels valors de l’esport, l’entitat guardonada va ser el Cadet B del Futbol Sala Parets pel gest de solidaritat que van demostrar amb un jugador de l’equip de Mataró lesionat de gravetat durant un partit.

Per últim, l’activitat destacada que es va reconèixer enguany va ser la Caminada Popular organitzada conjuntament per la Penya Blaugrana Parets i l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, per ser una de les activitats esportives referents tant al municipi com a la comarca, amb més de 300 participants en la darrera edició.

Edicions locals