Helena Rodríguez treu la millor nota de selectivitat de Parets

Han aprovat tots els alumnes de l'Institut Torre de Malla que van fer les PAU el passat mes de juny

Societat

Les tres alumnes amb millors notes a les PAU, amb la regidora d'Educació, Casandra Garcia
Les tres alumnes amb millors notes a les PAU, amb la regidora d'Educació, Casandra Garcia | Ajuntament de Parets

Helena Rodríguez ha obtingut un 9,1 a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) i és d'aquesta manera l'alumna de Parets amb millor nota de selectivitat. Arran d'aquesta nota, excel·lent, Rodríguez rebrà el pròxim 19 de juliol una distinció de les PAU que s'atorgarà a tots els alumnes amb un resultat igual o superior a un 9. L'acte tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona.

D'altra banda, Rodríguez té també una de les millors marques de batxillerat del centre, amb un 9,38, i es troba entre les 20 millors notes de les PAU al Vallès Oriental. El seu objectiu era accedir al grau de Veterinària a la UAB a partir del setembre.

100% d'aprovats

Dels 23 estudiants que es van presentar a les Proves d’Accés a la Universitat procedents de l’Institut Torre de Malla de Parets, tots han aconseguit superar els exàmens que donen accés als graus universitaris.

Després d'Helena Rodríguez, les altres dues millors notes a les PAU les han aconseguit: Alba Portella, que amb un 8,7 vol estudiar el grau de Ciències Biomèdiques a la UAB; i Sara Jiménez que amb un 8,6 vol estudiar el grau de Traducció i Interpretació, també a la UAB. Jiménez també destaca pel fet d'haver estat la millor nota de batxillerat al Torre de Malla en aquest curs, amb un 9,43.

Des de l'institut, a més, també afegeixen que vuit dels seus estudiants han aconseguit una nota superior al 8 a la selectivitat, i que set d'aquests vuit alumnes han estudiat al centre des de primer d'ESO fins a segon de batxillerat.

Aquest dilluns, la regidora d’Educació, Casandra García, ha rebut a les tres alumnes amb millors notes a les PAU a l’emissora de ràdio municipal, RAP107.

Edicions locals