Més de 800 persones presencien l'espectacle de dansa 'Euphoria'

Nou noies paretanes participen en aquest espectacle que fins a la tardor farà 50 funcions a Catalunya

Cultura

Euphoria
Euphoria

L’espectacle de dansa Euphoria coproduït per la companyia i estudi de dansa Fòrum Licano Dance Company i la productora manresana Sàndal Produccions va debutar el passat cap de setmana a Lliçà de Vall. L’estrena en la qual participaven nou noies paretanes d'un total de 15 figurants va comptar amb vuit funcions i va acollir  més de 800 espectadors.

Segons expliquen des de l’organització, “la resposta del públic ha estat molt positiva. S’ha pogut comptar tant amb ciutadans del poble, com amb programadors culturals, actors i actrius, tècnics i altres professionals del sector”. Per la seva banda, els assistents van destacar “el poder i la màgia de la història que s’explica i la gran feina de les ballarines que sent noies d’entre 9 i 16 anys demostren una gran professionalitat a l’escenari”.

L’espectacle va tenir lloc a la pista poliesportiva coberta de Lliçà de Vall, on es va muntar una carpa geodèsica construïda específicament per aquesta producció. "L’espai és un element clau en la funció i convida els espectadors a descobrir l’univers oníric de la proposta", assenyalen els promotors de l'esdeveniment.

L'obra explica la història d'Arlet una noia que es fa gran i té el somni de convertir-se en maga. "És la història d’Arlet i la de totes les dones que tenen un somni", afegeix l'organització. "Lluita, elegància, força i constància. Una història poderosa protagonitzada per vuit noies, entre els nou i els setze anys". afegeix.

Després de la primera actuació, Euphoria els propers 13 i 14 de juliol a Figueres començarà una gira per Catalunya. Aquest estiu, l'espectacle ja està programat al Festival White Summer de Pals i a la festa major de Manresa. La producció seguirà amb més representacions durant la temporada de tardor per poblacions com Igualada, Girona o Barcelona en més de 50 funcions previstes.

La companyia Fòrum Licano Dance Company és una escola on les ballarines treballen a un nivell de rendiment professional, fent una mitjana de deu hores setmanals de classes.

Edicions locals