Grifols s'estrena a Àfrica com a proveïdor de Soludia Maghreb

Serà el principal proveïdor d'una nova planta de producció al nord d'Àfrica que obrirà el 2020

Economia

La companyia paretana Grifols –un dels tres principals fabricants del món de medicaments plasmàtics per al tractament de malalties potencialment mortals– començarà a treballar al continent africà per primera vegada. I ho farà després Soludia Maghreb –subministrador de solucions per a hemodiàlisis amb seu al Marroc– l'hagi seleccionat com el seu principal proveïdor per a una nova planta de producció al nord d'Àfrica.

D'aquesta manera, Grifols desenvoluparà, construirà i automatitzarà l'equipament principal de la nova línia de solucions intravenoses. Des de Grifols Engineering, que proporciona serveis de tecnologia i consultoria als sectors farmacèutics i biotecnològics, es dissenyarà la línia de fabricació que produirà solucions intravenoses en bossa. Tot plegat amb un objectiu clar: que la planta comenci a operar durant el 2020.

“A Grifols celebrem aquesta col·laboració amb Soludia Maghreb”, asseguren Víctor Grífols Deu i Raimon Grífols, co-CEOs de Grifols. I a més afegeixen: "Aquest projecte marca una fita per a Grifols Engineering a l'Àfrica i esperem seguir brindant la nostra tecnologia, coneguda per la seva fiabilitat, qualitat i estàndards de seguretat, a tota la regió en els pròxims anys".

Per la seva banda, Abdelaziz Rezkaoui, CEO de Soludia Maghreb, ha declarat: “Soludia Maghreb està encantada de tancar aquest acord amb Grifols. És només el començament d'una altra col·laboració a més llarg termini al Marroc i Àfrica”.

Edicions locals