Un jove de 19 anys veí de Mollet ha estat la víctima de l'atropellament mortal a l'estació

El jove hauria creuat les vies patinant per un pas no habilitat

Societat

Imatge d'una passatgera accedint a un tren pel pas on s'ha produït l'atropellament aquest dimecres
Imatge d'una passatgera accedint a un tren pel pas on s'ha produït l'atropellament aquest dimecres | Àlex Recolons / ACN

Mollet del Vallès, Sant Fost de Campsentelles

La persona atropellada aquest matí a l'estació de Mollet-Sant Fost és un jove de 19 anys veí de Mollet del Vallès.

El jove hauria estat atropellat quan creuava les vies patinant amb patins en línia per un pas no habilitat, una circumstància que investiguen els Mossos que assenyalen que tot apunta que es tractaria d'un accident.

El tren afectat és de la línia R11, anava en direcció Portbou i no tenia parada a l'estació de Mollet-Sant Fost, a la sortida de la qual s'ha produït l'atropellament.

L’atropellament mortal ja ha provocat algunes reaccions polítiques que reclamen la millora de l'accessibilitat i la seguretat a l'estació, unes obres anunciades per Renfe fa anys i que encara estan sense executar.

Mollet exigeix les obres a l'estació

D'una banda, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha exigit un cop més que es duguin a terme les obres que es van anunciar l’any 2016, amb el compromís de Renfe que estiguessin enllestides al 2017. Aquell mateix any, Renfe anunciava que ja havia adjudicat les obres tot i que problemes tècnics en l'adjudicació han fet endarrerir l'obra.

Per la seva part, el grup municipal de Podem ha emès un comunicat en què reclama que mentre no es duguin a terme aquestes obres, exigeix a ADIF  que de manera urgent es disposi l'assistència de vigilants de seguretat i personal d'atenció al ciutadà en aquesta estació. "És necessari i imprescindible evitar imprudències i donar suport a aquelles persones que pateixin problemes d'accessibilitat en el cas que no puguin fer servir les escales", apunten des de la formació lila.

 

Edicions locals