Espanya, Estats Units i Austràlia comencen fortes els Mundials de Roller Derby

Els World Roller Games ja roden al pavelló de la Riera Seca de Mollet des del dimarts

Esports

La selecció dels Estats Units masculina en el seu debut contra el Japó
La selecció dels Estats Units masculina en el seu debut contra el Japó | WRG

Mollet del Vallès

Des de bon començament, les seleccions d’Espanya, Estats Units i Austràlia de Roller Derby, tant en el Mundial femení com el masculí, ja han demostrat la seva etiqueta de favorites a Mollet.

El Roller Derby va començar a rodar al pavelló de la Riera Seca el dimarts a les 9 del matí, amb la fase de grups del Mundial masculí, amb un Austràlia-Xina que va acabar amb una clara victòria australiana per 218 a 12.

Espanya no es va estrenar fins a la tarda, amb un triomf precisament contra el combinat d’Oceania, per 32 a 91. Els Estats Units també van començar arrasant: 173 a 9 contra el Japó.

Però la mare de totes les pallisses la va protagonitzar la Selecció Espanyola femenina, en la primera jornada de la fase de grups: les espanyoles van endossar un escandalós 359 a 2 a la Índia.

Austràlia i els Estats Units també van debutar amb triomfs contundents: les australianes van derrotar la Xina per 17 a 248, mentre que les nord-americanes van fer el mateix també contra Xina (204 a 27).

Els equips jugaran quatre enfrontaments a cada una de les dos fases de grups (masculina i femenina)

Cada selecció, en cada un dels dos Mundials, disputarà un total de quatre enfrontaments a la fase de grups. Posteriorment, el divendres 12 se celebraran les semifinals. I, dissabte 13, clourà la competició de Roller Derby amb les dues finals i els dos enfrontaments per la medalla de bronze.

Edicions locals