Parets saluda la festa major eixamplant-se

Dissabte el parc Can Berenguer acollirà un megaparc infantil

Cultura

Eixamplem la Festa!
Eixamplem la Festa!

Abans de la festa major d'estiu, el poble comença a escalfar motors amb l'Eixamplem la festa! Des de dissabte fins al pròxim 20 de juliol els paretans podran gaudir de nombroses activitats que aniran des del cinema a la fresca fins a la música, passant per les activitats infantils.

El primer dia en què la festa s'eixamplarà serà el dissabte al parc Can Berenguer amb el megaparc infantil Sot Park. "Per a aquesta activitat cal portar banyador, xancletes i tovallola per poder participar en les activitats d'aigua", assenyalen des de l'Ajuntament paretà. A les 18 h del mateix dia hi haurà un tobogan inflable per a joves al carrer Monistrol, que ha estat impulsat pel Consell de Joves del poble.

El divendres 19 continuaran les activitats a la plaça Doctor Trueta amb un concert de Veus de Parets, una botifarrada i la projecció de la pel·lícula Bohemian Rhapsody, sobre la vida del líder de Queen, Freddie Mercury.

El dissabte 20 de juliol hi haurà una actuació de la Colla del Ball de Gitanes de Parets a la plaça Dr. Trueta a les 21 h i, a les 22 h, Diables Parets realitzarà un correfoc que sortirà també des de la plaça Dr. Trueta. En acabar l'actuació, es farà un concert amb la banda de versions Versión Kanalla i la Comissió de Festes oferirà servei de bar i planxa de menjar.

Festa major solidària

En el marc de les activitats de l'Eixamplem la festa!, el dissabte de 18 a 22 h, al parc Can Berenguer, es posaran a la venda els tiquets solidaris que, per 5 euros cadascun, donen dret a l'obtenció de 3 passis per a les atraccions de la fira del poble. La compra està limitada a dos vals per persona i els podran adquirir només els majors de 10 anys. Els beneficis d'aquesta acció es destinaran a Càritas Parets.

Amb aquest cartell el poble ja estarà preparat per rebre la festa major d'estiu de Parets que se celebrarà del 26 al 29 de juliol i comptarà amb teatre, activitats infantils, juvenils i per a adults, concerts i actes culturals.

Edicions locals