La Protectora recapta 1.500 € en la Botifarrada Solidària

Dissabte hi van assistir unes 400 persones al sopar a Can Butjosa, per sumar diners per a l'associació

Societat

Durant la botifarrada celebrada dissabte
Durant la botifarrada celebrada dissabte | Silvia Ferran / Aj. Parets

Sergio Carrillo

La cinquena edició de la Botifarrada Solidària de l'associació Protectora d'animals de Parets, celebrada dissabte al vespre a Can Butjosa, va ser tot un èxit d'assistència i de recaptació econòmica.

Pel que fa als participants, hi van anar unes 400 persones. "No esperàvem tanta gent", assegura Lídia Camps, secretària de la Protectora, qui explica que van fer curt de cadires i van haver d'anar a buscar-ne més a casa. I quant als diners nets recollits –descomptant les despeses que emanen del menjar, la beguda i l'organització de l'acte–, la suma arriba als 1.500 euros. En aquest sentit, Camps agraeix que "la gent és molt solidària, sobretot quan es tracta d'ajudar animals".

Tots els diners, com també passa en la resta d'activitats solidàries que l'associació organitza durant l'any –la Passejada Solidària o l'Animal Party– "van íntegrament per als animals", diu Camps, qui també reitera que les despeses en veterinaris són molt altes i encara s'hi han d'afegir més diners quan es troben animals abandonats i maltractats. Per tot plegat, enguany es mantenia el lema d'altres edicions: 0  Abandonaments,  0  Maltractaments.

Edicions locals