Illa Carolina actua dijous a la plaça de l'Església de Granollers

Després de presentar 'Bellavista' a la Nau B1, els paretans tornen a la ciutat per festa major

Cultura

L’Illa Carolina és un minúscul puntet al mapa. Un conjunt d’illots deshabitats dels atols de corall, al centre de l’oceà Pacífic. És un dels primers llocs de la Terra on es veu sortir el sol i, segurament, un bon lloc per perdre-s’hi. En una latitud molt més propera, la nit de dijous a la plaça de l’Església (23 h) tindrà una alenada d’aire fresc de la mà del pop de l’Illa Carolina en versió vallesana.

Una de les darreres aparicions del grup de Parets del Vallès ha estat al mes de juliol, al Festival Jardins Pedralbes, en què va obrir la vetllada ni més ni menys que per a Roger Hodgson dels mítics Supertramp.

A Granollers presentaran de nou les cançons de Bellavista, el seu darrer treball discogràfic amb un component autobiogràfic. Però segurament també rescataran temes dels seus dos discos anteriors, composicions propulsades per la veu dolça de la Carol Badillo i una combinació de delicadesa, guitarres energètiques i actitud.

L’imaginari d’Illa Carolina beu de les experiències vitals, dels records personals i dels indrets visitats. Històries costumistes inspirades per la literatura, pel cinema i per altres músiques. En definitiva, per la vida.

A Bellavista, Illa Carolina s’inspira en el mar i imatges com les Illes Medes, per centrar-se en la bellesa que comporta el procés de maduració.
Una de les cançons del disc es titula Som feliços, segurament la millor declaració d’intencions per a una nit d’estiu i de Festa Major, potser somiant amb les illes dels mars del sud.

Edicions locals