L'Ajuntament demana que les tasques dels terrenys de l'antiga Bendix es facin entre les 8 h i les 22 h per no molestar els veïns

La Policia Local ha constatat que no s'estan complint els horaris pactats

Societat

L'Ajuntament demana que les tasques dels terrenys de l'antiga Bendix es facin entre les 8 h i les 22 h
L'Ajuntament demana que les tasques dels terrenys de l'antiga Bendix es facin entre les 8 h i les 22 h

Darrerament, els propietaris dels solars on hi era l'antiga fàbrica Bendix han tornat a engegar unes tasques per descontaminar el sòl, tal com avançàvem el diari Som Parets. Tanmateix, l'horari en què està treballant la maquinària no acaba de convèncer els veïns, i és per això que arran d'unes queixes fetes arribar a l'Ajuntament, el govern ha demanat que es canviïn els horaris de feina.

De fet, la Policia Local ha constatat que les obres no s'estan fent complint les condicions d'horaris pactades, així que l'Ajuntament de Parets ha enviat un requeriment a l'empresa que es troba realitzant el moviment de terres a l'avinguda Catalunya 136-138, per tal que realitzin els treballs dins de l'horari establert en l'ordenança municipal, concretament "en dies laborables entre les 8 h i les 22 h".

En el document, el consistori ha recordat a l'empresa que "l'obra haurà de dur-se a terme només en dies laborables i en un horari que no pertorbi el normal descans dels veïns".

A més, no només els ha exigit el compliment dels horaris, sinó també a què es comprometin per escrit a fer un compliment estricte dels horaris, i a què incloguin un cronograma de treball on s'indiquin els horaris de treball, les fases i el termini d'aquestes.

Edicions locals