El regidor de Ciutadans Parets Manuel Losada entra com a diputat al Parlament

Accedeix el màxim organisme polític de Catalunya en substitució de Mari Cruz Guilarte, ara regidora a l'Ajuntament de Barcelona

Política

| Ciutadans Parets

El paretà Manuel Losada, regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Parets i membre del Consell Comarcal del Vallès Oriental, es va estrenar dimarts a la tarda com a diputat al Parlament de Catalunya.

Losada –que anava de 28 a la llista que va encapçalar Inés Arrimadas el 2017– ha accedit al càrrec de parlamentari en substitució de Mari Cruz Guilarte, qui presideix el partit taronja a l'Ajuntament de Barcelona. Les primeres sessions amb la participació del paretà són durant aquesta setmana –dimarts, dimecres i dijous– i ja no tornarà a l'activitat al Parlament fins el mes de setembre.

"És un lloc nou, diferent i molt més estatutari, on es prenen mesures efectives per a tota Catalunya", diu el nou diputat de Ciutadans, qui es mostra amb "molta il·lusió" davant del repte que té per davant: compaginar la seva activitat política al Parlament de Catalunya, al Consell Comarcal i a l'Ajuntament de Parets. "La meva intenció és intentar-ho combinar i poder estar als tres llocs. Si puc suportar tot el pes polític, tiraré endavant amb tot", assegura.

Per últim, el paretà reitera que "estaré a disposició del partit i de tots els catalans". En aquest sentit apunta que "si no s'avancen les eleccions, representaré a tots els catalans almenys fins el 2021". Tot i això, considera que probablement els catalans hauran de passar per les urnes abans d'hora, perquè "es nota a l'ambient que ERC i Junts per Catalunya estan dividits".

Edicions locals