Tres grans actuacions per a la 20a edició de la Nit del Teatre al Carrer

Aquest divendres al vespre hi actuaran Mireia Miracle –'Rojo'– Sabanni –'Amb p de pallasso'– i Guillem Albà & la Marabunta

Cultura

| Guillem Albà & Marabunta

Mireia Miracle Company, la companyia Sabanni i Guillem Albà & La Marabunta seran els encarregats de posar el toc teatral a la festa major d'estiu, i concretament serà aquest divendres en la programació de la 20a edició de la Nit del Teatre al Carrer.

Rojo –a les 20.30 h al carrer de la Fàbrica– és el xou de la clown Mireia Miracle, el seu primer treball en solitari, i que gira entorn d'una pallassa que surt d'una maleta. Es tracta d'un xou de dansa i humor, amb interacció amb el públic, i que aposta per un llenguatge universal i sense paraules, ja que vol arribar a tot tipus d’audiències.

Tot seguit, a les 23 h i davant la xemeneia de la Linera, arribarà Amb P de pallasso, de la companyia Sabanni, un espectacle fresc i divertit que trenca la quarta paret i posa cara a cara el públic i un pallasso amb les seves bogeries. Tot plegat, amb números de màgia, clàssics de tota la vida, però amb una mirada renovada, i sense més pretensions que les de fer passar una bona estona.

I per últim, Guillem Albà & La Marabunta portaran al mateix escenari de la Linera una actuació plena de gags absurds, entrellaçats amb números de cabarets i la millor música original en directe, en un número en què res no té sentit i tot és possible.

Més animació infantil

D'altra banda, també hi haurà altres espectacles d'animació infantil, com Diversions, de la companyia La Puça, que tindrà lloc diumenge a les 19 h a la plaça de la Vila. Es tracta d'una festa plena de diversió i confeti que convida a què tota la família canti i balli cançons ben reconegudes. L'endemà dilluns a la tarda, a més, hi haurà dues activitats d'animació orientada als més petits a la Linera. A les 18 h serà El negro y el flaco de Circomotik, amb jocs de psicomotricitat orientats al circ. I a les 19 h serà el torn de l'osonenc Jaume Barri, que posarà en peus la mainada i també els assistents més grans.

Edicions locals