La plaça de la Vila tornarà a gaudir d'un xou de Jordi LP

L'actuació del còmic i animador serà diumenge a partir de les 0.30 h

Cultura

L'humorista, animador, presentador, cantant i actor català Jordi López Peña, més conegut com a Jordi LP, serà el protagonista de l'espectacle de diumenge a la nit (0.30 h) a la plaça de la Vila. Els assistents podran gaudir del nou espectacle d'aquest còmic –un mític de la festa paretana i molt popular a finals dels 90 per les seves aparicions televisives–, que és garantia de passar una bona estona.

Des de 1990 fa de la improvisació "un element distintiu en els espectacles, esquitxats de les paròdies més actuals". Monòlegs a banda, Jordi LP té una llarga i reconeguda trajectòria després de la seva participació en una quinzena de programes de televisió (TV3, TVE, Telecinco, Antena 3, Canal 9 i Tele Madrid), així com en col·laboracions en ràdio, cinema i teatre.

La seva tartamudesa, l'origen

L'artista català recorda que l'origen del seu vessant humorístic van ser els seus problemes de dicció. "Era tartamut. Se'm notava tant que vaig decidir imitar la meva pròpia tartamudesa per fer riure els meus companys de classe. I van riure".

Edicions locals