'The Primitials' obrirà el teló de la nova temporada d’espectacles teatrals de Parets

La nova programació publicada per l'administració paretana preveu espectacles d'octubre a desembre al Teatre Can Rajoler i la Sala Basart Cooperativa

Cultura

'The Primitials' obrirà el teló de la nova temporada d’espectacles teatrals de Parets
'The Primitials' obrirà el teló de la nova temporada d’espectacles teatrals de Parets | The Primitials, de la companyia Yllana

The Primitials, de la companyia Yllana, serà el muntatge teatral que donarà el tret de sortida a la nova temporada d'espectacles als teatres de Parets el 6 d'octubre. L'Ajuntament paretà ha publicat la programació dels esdeveniments teatrals que es podran veure entre els mesos d'octubre a desembre al Teatre Can Rajoler i la Sala Basart Cooperativa.

Els components d'Yllana presenten una divertida comèdia musical a cappella, un espectacle d'humor, teatre gestual i virtuosisme vocal que es portarà a escena el diumenge 6 d'octubre, a les 18.30 h, al Teatre Can Rajoler. Durant els mesos següents, es podran veure obres de tots els gèneres i per a tots els públics: els concerts Mas de tidel quintet Maruja Limón o Pegasus, l'emblemàtic grup de jazz rock dels anys 80; De mares i filles amb la Mont Plans i l'Annabel Totusaus; La dansa de la venjança, de Jordi Casanovas, emmarcada en la en campanya Prou d'hòsties 2019; o el muntatge Sembla que rigui, de la Cia. Mont Plans, seran part de la programació d’aquests darrers mesos de l’any.

Pel que fa al Cafè Teatre, la Sala Basart Cooperativa acollirà les actuacions de Raul Pérez i la seva particular Raulidad virtual, el nou espectacle d'El Sevilla, un monòleg d'humor sobre la seva vida i el rocanrol o Prohibidoecharlecacahuetes al mono, amb el popular còmic Salva Reina 'Chuky'.

Les entrades per a tots els espectacles es poden adquirir a Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h i dijous de 16 a 19 h o a www.ticketea.com.

Edicions locals