S'obren les incripcions de la Cursa Popular de Parets

La prova se celebrarà el 6 d'octubre entre les distàncies de 20, 10 i 5 km

Esports

Un dels moments de l'edició de 2018.
Un dels moments de l'edició de 2018.

El Club Atletisme Parets ha obert el període d'inscripcions per a la 14a edició de la Cursa Popular de Parets, que tindrà lloc el 6 d'octubre. La prova atlètica, que compta amb el suport de l'Ajuntament, comptarà amb les distàncies de 20, 10 i 5 km.

La prova reina de 20 km serà la cinquena edició que s'organitza. El recorregut d'aquesta distància serà, en gran part, pels terrenys de Gallecs entre els municipis de Parets i Mollet, fent que el terreny sigui d'asfalt pel nucli urbà paretà i de terra per l'espai natural vallesà. Pel que fa a les proves de 10 i 5 km, el circuit serà bàsicament pel tram urbà. 

Les inscripcions es podran formalitzar mitjançant la pàgina web de Championchip fins al 3 d'octubre o fins que s'arribi a la xifra de 600 participants. El preu per la cursa de 20 km serà a partir de 17 euros; i de 10 i 5 km, a partir de 14 euros. Segons informa el Club Atletisme Parets, la recaptació anirà destinada a l'Escola d'Atletisme de Parets, entitat dedicada a la difusió i formació d'infants. Tots els participants rebran per part de l'organització un tallavent, una bossa amb regals dels patrocinadors i un entrepà.

Edicions locals