L'Ajuntament destina 25.000 euros a pintar les escoles

La despesa s'ha fet als centres Pau Vila, Pompeu Fabra i Lluís Piquer, i també s'han invertit 14.000 euros per pintar altres equipaments

Societat

L'Ajuntament destina 25.000 euros a pintar les escoles
L'Ajuntament destina 25.000 euros a pintar les escoles

L'estiu, amb les aules buides d'alumnes, és cada any el moment per fer obres i actuacions a les escoles del municipi. I concretament aquest estiu l'Ajuntament ha invertit 25.000 euros per pintar tres escoles del municipi.

Concretament, s'han destinat 12.584 euros a l'escola Lluís Piquer per pintar les parets i sostres de les aules d'infantil i primària, així com les portes de la zona d'infantil. Una xifra similar (12.000 euros) s'ha destinat a l'escola Pau Vila per pintar les parets, les portes interiors i els armaris de les classes de primària. I pintar el porxo de l'entrada, la sala de consergeria i l'escala principal del centre Pompeu Fabra ha costat al consistori uns 822 euros.

14.000 euros en equipaments

Aquest estiu el consistori també ha aprofitat per pintar en diferents equipaments municipals: les parets interiors i les portes de fusta dels lavabos del teatre Can Butjosa; el vestíbul de l'Ajuntament; les parets de l'oficina de Territori i promoció econòmica; i el vestíbul, els passadissos, els vestidors i les fustes del passadís del pavelló. En total, s'han invertit 14.000 euros en aquestes tasques de pintura.

Conferència del professor Paco Cascón

La Sala Basart Cooperativa acull aquest divendres (9 h) l'acte d'inauguració del curs escolar 2019-2020, amb la conferència Educar en i per al conflicte i la convivència, a càrrec de Paco Cascón, professor universitari, educador per la pau i assessor en resolució de conflictes. A l'acte també hi assistiran la regidora d'Educació, Casandra García, l'alcalde, Jordi Seguer, i la inspectora d'Ensenyament, Pilar Capellà.

Edicions locals