El govern aposta per posar una tanca al Sot d'en Barriques

Fins que això no passi, el parc continuarà comptant amb un servei de vigilància privada a les nits

Societat

El govern aposta per posar una tanca al Sot d'en Barriques
El govern aposta per posar una tanca al Sot d'en Barriques

En el darrer ple celebrat a l'Ajuntament de Parets es va aprovar una modificació de crèdit de més de 2 milions d'euros que serviran per tirar endavant un seguit de projectes i accions al municipi. I una d'aquestes és la pròrroga "del servei de vigilància nocturna al parc del Sot d’en Barriques fins que no tingui una tanca perimetral", segons va explicar aleshores la regidora Kènia Domènech. En aquest sentit, el batlle i regidor de Seguretat, Jordi Seguer, apunta que la tanca "s'haurà de fer si volem conservar el parc".

Tanmateix, no es tracta d'un projecte d'immediata execució, sinó que a hores d'ara "no hi ha data per col·locar la tanca perimetral", segons Seguer, qui afegeix que "és un tema que a mitjà termini s'haurà de plantejar".

En tot cas, fins que el tancament del parc no sigui una realitat, el govern actual continuarà prorrogant el servei de vigilància privada que el darrer govern socialista va contractar quan es va inaugurar.

Es tracta d'un servei que "està permanentment en contacte amb la policia local i que serveix per prevenir actes de vandalisme a les nits, perquè l'objectiu del govern és tenir ben cuidat el parc que tants diners ens ha costat", assevera l'alcalde. En tot cas, Seguer també afirma que "no hi ha casos d'inseguretat al parc ara mateix, perquè està ben vigilat".

Edicions locals