Els associats al PDeCAT del Vallès Oriental debaten sobre el futur del partit

Els temes de debat van ser la utilitat dels partits polítics en l’actualitat, el futur del Partit Demòcrata i l’anàlisi i visió del projecte en el futur

Política

Desenes d'associats al PDeCAT del Vallès Oriental van reunir-se dissabte en assemblea a Corró d'Amunt per decidir, des de la comarcal del Vallès Oriental, el futur de l'organització i el seu encaix en l’espai polític del qual forma part. La trobada formava part del procés participatiu que ha impulsat el partit a tot Catalunya aquest setembre entre els associats per encarar el futur un cop superat el cicle electoral de la primavera.

El procés s'articula a través d’assemblees comarcals i de districte, unes sessions en què participen els associats i associades, amb la figura d’un relator, que no forma part de l’estructura del partit, i un treballador que actua de secretari per recollir-ne les conclusions.

En el cas vallesà, per fer que el procés es desenvolupés de manera eficient i per facilitar la participació de tots els assistents es va dividir la sessió en quatre grups de treball, que van debatre i reflexionar sobre tres punts: la utilitat dels partits polítics en l’actualitat, el futur del Partit Demòcrata i l’anàlisi i visió del projecte en el futur.

La sessió participativa que es va fer durant tot el matí de dissabte i gran part de la tarda, va donar com a resultat les conclusions i reflexions dels quatre grups de treball, que seran traslladades directament a la direcció de la vegueria i a la direcció executiva nacional del partit.

Edicions locals