"Em sento afortunat per formar part de l'Industrias Santa Coloma"

El montmeloní Miguel Ángel Izquierdo afronta la quarta temporada al cos tècnic d'un equip professional de futbol sala

Esports

Miguel Ángel Izquierdo amb la Copa de Catalunya guanyada fa uns dies
Miguel Ángel Izquierdo amb la Copa de Catalunya guanyada fa uns dies | Miguel Ángel Izquierdo

Miguel Ángel Izquierdo va aixecar fa tan sols uns dies el trofeu de campió de la Copa Catalunya de futbol sala amb l'Industrias Santa Coloma, que va guanyar a la final contra el totpoderós FC Barcelona Lassa (4-3). Izquierdo afronta la seva quarta temporada dins l'organigrama tècnic de l'equip professional colomenc, que milita a la màxima categoria espanyola del futbol sala.

Izquierdo té diverses tasques dins el cos tècnic encapçalat d'Óscar Redondo. D'entre elles, és responsable de l'scouting dels rivals, d'organitzar la logística del primer equip i en els partits és el delegat. "Faig vídeos dels rivals per tenir nocions de com jugar el contrari. També en l'àmbit estadístic portem un control de com fan gols els rivals. També preparo vídeos del nostre equip, per millorar coses", explica Izquierdo, que entre els seus companys de cos tècnic hi ha Fran Burgueño, exjugador i exentrenador del FS Parets.

Izquierdo, de 43 anys, està vivint el somni de la professionalitat de l'esport que sempre ha estat vinculat. "Tinc molta feina entre les tasques del Santa Coloma i la meva feina. Però tot això és més experiència dins el futbol sala i em sento del tot afortunat de formar part d'un club professional", admet Izquierdo, que remarca la dificultat logística d'un equip professional: "a més ara estem jugant els partits a l'Olímpic de Badalona perquè el nostre pavelló està de reformes. Així que és un afegit més a la feina".

La victòria contra el Barça referma la bona feina que està fent el cos tècnic i l'equip li dóna molta importància. "Hem guanyat al Barça, que jugar contra ell és jugar contra un equip que està lluitant per tots els trofeus. A més, el club no guanyava la copa catalana des del 2012. Estem molt contents", admet el tècnic, que tot i l'alegria de la Copa Catalunya és conscient de l'objectiu principal: "el primer repte és aconseguir la permanència, després intentarem entrar a la copa i als playoffs per la lliga", augura el tècnic.

El tècnic no ha perdut les seves arrels amb l'AE Montmeló, que fins a la temporada passada era entrenador del sènior en una segona etapa. "Vinc d'un club petit, molt familiar, que ara visc en un club gran, però que també és una família", remarca el tècnic, que confia èxits pel Santa Coloma i el Montmeló.

Edicions locals