L'Ajuntament reconeix set esportistes del Club Patí Parets

L'acte va tenir lloc ahir dimecres a la sala de plens paretà

Esports

L'Ajuntament reconeix set esportistes del Club Patí Parets
L'Ajuntament reconeix set esportistes del Club Patí Parets | Silvia Ferran / Ajuntament de Parets

L'Ajuntament de Parets va reconèixer ahir dimecres a cinc patinadors i patinadores del Club Patí Parets pels seus darrers èxits al Campionat d'Europa i el Campionat de Catalunya i a dos més que pròximament participaran en la Copa d'Europa, a Itàlia. La sala de plens es va omplir de membres de l'entitat paretana que van ser reconeguts per l'alcalde Jordi Seguer i diversos regidors del plenari municipal. 

D'entre els reconeixements pels èxits assolits, van destacar els tres membres del club paretà que van participar amb la selecció espanyola al Campionat d'Europa, que va tenir lloc a la localitat d'Harsefeld (Alemanya) fa tan sols dues setmanes. Sira Bella va assolir el bronze continental en la categoria cadet, mentre que van fregar el podi Bruno Marco, en cadet, amb el quart lloc, i Silvia Rodríguez, en absolut, que va ser sisena. 

També van ser reconegudes les patinadores Maria Escalante i Fiona Bernaldo, que van penjar-se una medalla al Campionat de Catalunya benjamí, aleví i infantil, celebrat a Vidreres a finals del juliol. Escalante va guanyar una medalla de plata en categoria infantil i Bernaldo, un bronze en benjamí. 

Solvas i Martín, a la Copa d'Europa

L'activitat dels membres del Club Patí Parets segueix i a finals del setembre Johana Solvas i Aina Martín participaran en la Copa d'Europa, que tindrà lloc del 23 al 28 de setembre a la localitat italiana de Roana. Solvas participarà en la modalitat lliure d'aleví i Martín, en lliure cadet. 

 

 

Edicions locals