Quatre equips del Baix Vallès, a punt per la Quarta Catalana

La Llagosta, Parets B i Martorelles B són de recent creació i la Lourdes baixa de la Tercera Catalana

Esports

Quatre equips del Baix Vallès, a punt per la Quarta Catalana
Quatre equips del Baix Vallès, a punt per la Quarta Catalana

La Quarta Catalana de futbol obrirà el teló el cap de setmana i el Baix Vallès tindrà quatre representants. CE la Llagosta, CF Martorelles B i CF Parets B són de recent creació, mentre que la UE Lourdes ha descendit de la Tercera Catalana. 

Al grup 6 hi ha dos representants baixavallesans amb els filials del Parets i Martorelles. Tots dos equips s'han format després que el curs passat els seus dos primers equips pugessin de categoria: Parets a Primera Catalana i Martorelles a la Tercera Catalana. El Parets està dirigit per Álex Rodríguez i l'objectiu és ser competitius: "tenim aspiracions, però primer volem guanyar el cap de setmana. A llarg termini, volem tenir les nostres opcions, però hem de formar a l'equip", explica el tècnic, que dissabte debuta contra el Juventus B amb un total de 22 jugadors, gran part d'ells formats al club. 

Pel que fa al Martorelles B, està entrenat pel president del club, Carles Sig. "Vaig estar a punt de ser també jugador, però millor que no", admet Sig, que admet tenir un equip "al 95% amb jugadors formats a Martorelles". El conjunt martorellesenc confia fer un bon paper i sumar els primers punts dissabte contra el Premià de Dalt B. 

Al grup 11 hi ha la Lourdes, que la temporada passada militava a la Tercera Catalana. De la plantilla del curs passat, tan sols continuen quatre jugadors perquè la resta són noves incorporacions. "La gran majoria són jugadors que provenen del juvenil del CF Mollet UE o que han passat pel Mollet o la Lourdes", admet el president del club, Fernando Diago, que ha apostat per Roger Arcón a la banqueta, i recorda que la Lourdes té signat un conveni de col·laboració amb el Mollet. "Gairebé tots els jugadors són sub-23", diu Diago. La Lourdes s'estrenarà diumenge a casa contra Llinars. 

Al grup 12 hi ha el CE la Llagosta, que té com a objectiu principal recuperar la filosofia del primer equip, que van perdre fa una temporada. "Tenim una plantilla completament nova i que hem apostat per jugadors del municipi. Necessitem fer grup i fer equip. Després si aconseguim ser competitius, serà un èxit", admet un dels entrenadors, Manuel Iglesias.

Edicions locals