El PSC demana sobre els canvis de directius a l'Ajuntament de Parets

També reclamen informació sobre alguns possibles errors d'empadronament i sobre el projecte de remodelació de la plaça Espanya

Política

Francesc Juzgado, portaveu del PSC Parets
Francesc Juzgado, portaveu del PSC Parets | PSC Parets

Després que la setmana passada el grup municipal socialista de Parets fes un registre d'entrada amb una bateria de preguntes, aquesta setmana en fa un de nou.

En primera instància, els socialistes exposen que "des que ha arribat el nou govern independentista hi ha hagut un gran nombre de canvis i moviments de personal", per aquest motiu els demana que "n'informi els partits polítics de l’oposició i, per tant, es convoqui una comissió informativa per explicar quins han estat els motius del perquè s'han substituït alguns responsables de les àrees directives com la de Territori i Urbanisme, i Promoció Econòmica", entre d'altres.

Sobre aquesta mateixa qüestió, la formació fa referència a quins criteris s'han seguit a l'hora de triar nous responsables a diferents àrees de l'Ajuntament i si aquests s’haurien publicitat.

El PSC també reclama a l'equip de govern respostes sobre una informació apareguda a les xarxes socials en la qual "alguns veïns de Parets denunciaven errors d'empadronament a les seves llars, concretament amb més persones empadronades de les que hi vivien", expliquen.

En relació amb aquest cas, el grup municipal del PSC pregunta si "s'ha revisat el cens d'empadronament per corregir possibles erros i si se sap quants errors hi ha hagut i en quines dates van tenir lloc".

La formació socialista, també demana "com està el projecte de la remodelació de la plaça Espanya i  com és que no s’inicia la licitació de les obres tenint en compte la modificació del pressupost feta al juliol ampliant la dotació econòmica per a la via pública".

A més a més, reclamen que se'ls informi de si hi ha actuacions de millora previstes al barri Cerdanet, concretament a la plaça Gaudí, obres que segons diuen els socialistes "contemplàvem en el nostre programa".  

 

Edicions locals