Tallada la C-17 per la inundació del túnel de Mollet

Les fortes pluges d'aquest matí han provocat l'acumulació d'aigua a la via

Societat

Tallada la C-17 per la inundació del túnel de Mollet FOTO:@SamuelFerrando
Tallada la C-17 per la inundació del túnel de Mollet FOTO:@SamuelFerrando

Les fortes pluges d'aquest matí han provocat la inundació del túnel de la carretera C-17 al seu pas per Mollet. Les forces de seguretat han hagut de tallar la calçada.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, la via s'ha tallat entre els quilòmetres 10,5 i 11,5, al túnel de sota l'estació de Mollet-Sant Fost. El tall s'ha produït a les 10.15 h.

Les fortes pluges també han generat una desena d'avisos als Bombers de la Generalitat a Mollet durant la primera hora del matí, la majoria per acumulacions d'aigua a plantes baixes. Amb tot, segons Bombers no hi ha hagut cap incidència greu i el nombre d'avisos podrà incrementar-se durant el matí.

Pla de Protecció Civil

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya INUNCAT per la previsió d’incidències que poden provocar les pluges que des de la matinada afecten gran part del territori de forma intermitent. Fins a les 10 h s’havien rebut fins a 147 trucades al telèfon d’emergències 112 de Catalunya per 112 incidents relacionats amb les pluges. De les 147 trucades, 70 han tingut origen al Baix Empordà i 37 a l’Alt Empordà. També destaquen les 24 des del Vallès Oriental. Les incidències han estat principalment per inundacions de baixos i grans bassals a vies. 

Edicions locals