Mojinos vs Rosalía, la irreverència que arrasa

Els molletans superen amb escreix en una votació a l'artista catalana i internacional del moment

Cultura

Mollet del Vallès

Si fos pels votants de l'enquesta publicada per 20 Minutos el mes de setembre, els Mojinos Escozíos representarien Espanya en el pròxim festival d'Eurovisió, que se celebrarà als Països Baixos.

En les darreres setmanes, RTVE va informar que el pròxim representant espanyol a Eurovisió no sortirà d'Operación Triunfo, com en altres edicions, ni tampoc d'unes eliminatòries musicals on qualsevol –vegeu el cas de John Cobra– podia presentar-se. Si no que serà el mateix mitjà públic que escollirà el músic o grup musical, i ho farà apostant "per l'elecció directa d'un artista sustentat per una carrera musical".

És per això que 20 Minutos va crear una enquesta amb un seguit d'artistes –els usuaris també podien afegir les seves preferències–, per sondejar quins són els desitjos dels ciutadans de l'Estat. I els molletants Mojinos Escozíos han arrasat completament en la votació superant els 100.000 vots i amb uns 90.000 més que la segona més votada, l'artista de moda, Rosalía.

Els Mojinos han agraït aquest suport amb un vídeo a les xarxes. "Moltíssimes gràcies perquè hi hagi tants milers de persones que vulguin que els Mojinos Escozíos vagin a Eurovisió", diu El Sevilla, qui afegeix: "Veurem si prenen nota els de dalt. Però jo crec que no ens trucaran".

 

Edicions locals