Els regidors de barri de Parets faran trobades col·lectives i individuals amb els ciutadans

La primera reunió serà dimarts a can rajoler amb els veïns del Barri Antic, a càrrec de Rosa Martí

Societat

Els regidors de barri de Parets faran trobades col·lectives i individuals amb els ciutadans
Els regidors de barri de Parets faran trobades col·lectives i individuals amb els ciutadans

Aquest mes d'octubre, l'Ajuntament arrenca la primera tongada de reunions de barri, que es faran fins al 7 de novembre. Tots els barris del municipi compten amb un regidor de referència a qui es podrà fer arribar suggeriments, queixes, propostes, comentaris o necessitats específiques de la zona.

D'aquesta manera, es pretén que aquelles situacions o realitats que els veïns coneixen en primera persona puguin ser traslladades de forma directa al govern mitjançant el regidor de barri.

Periòdicament, a més, es farà una reunió de barri en l’espai destinat a cadascun d’ells. En les reunions, els veïns i veïnes podran fer els seus suggeriments, peticions de canvis, actuacions o comentaris sobre el barri al seu regidor o regidora i, en la reunió següent, es donarà una resposta a totes les sol·licituds explicant en quin punt es troba o quina ha estat la mesura que s’ha pres.

Cada regidor de barri tindrà, a més, una adreça de correu electrònic per poder-los contactar sense haver d’esperar a la reunió. A més d’aquestes assemblees, els regidors de barri també organitzaran altres tipus de trobades com un passeig pel barri per poder veure les necessitats o reunions individuals amb aquells ciutadans que ho demanin. Els veïns comptaran amb el suport de la coordinadora de la regidoria de barris, Neus Jordà, amb qui també podran contactar els ciutadans.

Les reunions i trobades de cada regidor es donaran a conèixer mitjançant una comunicació a les bústies particulars i a les xarxes socials perquè tothom pugui conèixer el dia, l’hora i la ubicació de les trobades que està previst que siguin bimensuals.

Hi ha previstes vuit trobades de barris durant el pròxim mes

La primera reunió de barri serà dimarts a la sala d'exposicions de Can Rajoler amb els veïns del Barri Antic, a càrrec de Rosa Martí, i l'endemà serà el torn de Lluís Moreno a l'escola Pau Vila amb els residents al Sot d'en Barriques i l'Escorxador.

La següent setmana serà el torn de Can Roura, La Sardana i Estació, amb la regidora Montserrat Lara (dimecres 16 al Casal Asoveen).

Els veïns del Camp de les Peces, Horts del Rector i Can Fradera tindran la trobada dilluns 21 a la sala d'exposicions de Can Rajoler amb Neus Jordà.

Els de Can Berenguer i Espai Central tenen la reunió agendada amb Enrique Villegas el dimarts 22 a l'escola Vila Parietes.

El torn per a la reunió amb els ciutadans de l'Eixample Central serà dimarts 29 al Casal Sant Jordi amb Casandra Garcia.

L'endemà al teatre de Can Butjosa serà la trobada amb els veïns de Can Butjosa, de la Salut i Riera Seca. I la darrera reunió de barris serà el dijous 7 de novembre a Cal Jardiner amb els veïns de Cal Jardiner, Cerdanet i Can Riera, amb Kènia Domènech. Totes les trobades seran a les 19 h.

Edicions locals