Gallecs acollirà una marxa nòrdica per l'Esclerodèrmia

L'activitat tindrà lloc el diumenge 13 d'octubre en un circuit de 6 km per l'espai rural

Esports

Gallecs acollirà una marxa nòrdica per l'Esclerodèrmia
Gallecs acollirà una marxa nòrdica per l'Esclerodèrmia

L'Associació Espanyola d'Esclerodèrmia (AEE) celebrarà el pròxim diumenge, 13 d'octubre, una Marxa Nòrdica popular pel nucli rural de Gallecs, a Mollet. Les inscripcions per participar es poden adquirir mitjançant la pàgina web Entradium amb un preu de 12 euros i per aquelles persones que vulguin col·laborar hi ha l'opció de la fila zero amb un preu de 5 euros. L'acció solidària servirà per recaptar diners per La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries.

El recorregut circular és de 6 km i sortirà a les 9 h des del Parc de Can Borrell de Mollet, anirà fins a l'ermita de Santa Maria de Gallecs i tornarà al Parc de Can Borrell, on finalitzarà aproximadament a les 12 h amb una tabalada. Aquesta activitat esportiva per a tots els públics s’organitza gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, el grup de marxa nòrdica de la Unió Excursionista de Sabadell i el suport del Club Muntanyenc de Mollet.

L'Esclerodèrmia és una malaltia minoritària que afecta 3 de cada 10.000 persones. Pot afectar a persones de totes les edats, però majoritàriament es presenta en dones d'entre 30 i 50 anys, de cada 5 afectats 1 és home, però també afecta infants i joves. N'hi ha de dos tipus: la localitzada que afecta pell i muscles, i la sistèmica, que també afecta òrgans interns.  

Edicions locals