El CF Parets presenta 30 equips amb 336 jugadors per a la temporada 19-20

L'acte de presentació del futbol base va tenir lloc divendres i es va oferir la copa de campions de Catalunya amateur

Esports

El CF Parets presenta 30 equips amb 336 jugadors per a la temporada 19-20
El CF Parets presenta 30 equips amb 336 jugadors per a la temporada 19-20 | Silvia Ferran / Ajuntament de Parets

El CF Parets va celebrar divendres l'acte de presentació del seu futbol base al Camp Municipal Josep Seguer. El club va presentar un total de 30 equips i 336 jugadores, sent l'única novetat el nou filial masculí que competeix a la Quarta Catalana. 

Durant l'acte de presentació van sortir u per un la trentena d'equips del club paretà i totes les formacions de la base van poder fotografiar-se amb la copa de campions de Catalunya amateur, que va guanyar aquest estiu el primer equip. "És la primera vegada que ens podem fotografiar tots amb aquesta copa", admet el president del club Raúl Soto, que per primer cop es dirigia a la graderia com a màxim responsable perquè els darrers cinc anys va estar a la directiva de Pablo Pastor. "He demanat a l'aficionat que ompli la graderia cada setmana com aquest divendres", diu Soto. 

En un dels moments de la presentació, la nova directiva de Soto va tenir un record per als anteriors companys de junta amb l'obsequi d'una samarreta del CF Parets i d'una pilota, entre aquests hi havia l'expresident Pablo Pastor. "És una gran responsabilitat representar a un club amb una trentena d'equips i amb 336 famílies al darrere", explica Soto, que adverteix: "tenim un hàndicap amb les instal·lacions perquè no ens permet créixer més, tot i això vénen jugadors de fora de Parets perquè hi ha equips que competeixen en categories altes". 

 El primer equip perd a Manlleu

La bona marxa del futbol base paretà no correspon amb la ratxa negativa de resultats del primer equip, que en la temporada del seu debut a Primera Catalana suma un punt de quinze possibles. El Parets segueix la seva adaptació al grup 1, tot i que encadena quatre derrotes després de perdre diumenge al camp del Manlleu, 1 a 0. Els paretans són cuers amb un punt i diumenge rebrà a casa l'Escola Esportiva Guineueta, que ocupa el 8è lloc amb set punts. El partit es disputarà al Municipal Josep Seguer diumenge a les 12 h.    

Edicions locals