David Picazos és el nou entrenador del FS Parets

El tècnic substuteix Albert Erra després de dirigir a l'equip paretà les dues primeres jornades de la Divisió d'Honor Catalana

Esports

David Picazos és el nou entrenador del FS Parets
David Picazos és el nou entrenador del FS Parets | FS Parets

José Luis Rodríguez Beltrán

David Picazos és des d'aquest dilluns nou entrenador del FS Parets. La junta directiva, encapçalada per Dolors Palomo, va decidir el canvi d'entrenador d'Abert Erra, que la temporada passada feia de segon, per Picazos. "Ha estat una decisió conjunta. Nosaltres li vam dir a Erra i ell va reconèixer que anava molt atabalat amb l'altre equip que dirigeix al club, el cadet", diu la presidenta. 

Picazos ja havia estat una opció per la directiva paretana en acabar la temporada passada quan José Manuel Ibáñez va comunicar que deixava la banqueta per seguir jugant. "Aleshores Picazos ens va dir que no perquè volia tenir un any sabàtic, però en una setmana tot ha estat molt ràpid perquè finalment ha acceptat", diu Palomo, que es mostra molt agraïda per la feina feta d'Albert Erra: "segueix dins el club amb el cadet". 

El nou entrenador té una àmplia trajectòria de 23 anys a les banquetes del futbol sala. Durant 13 anys va estar vinculat a la base del FS Santa Coloma, arribant a dirigir el segon equip a la Segona Nacional B. Tot i que el seu darrer club va ser la Prosperitat, de la Divisió d'Honor, i anteriorment el Sant Joan de Vilassar durant sis temporades, pujant de Primera Catalana a la Tercera Nacional. "Al final del curs passat vaig dir que no, però em van tornar a trucar i m'han vingut ganes de tornar", admet el tècnic, que ja ha completat dos entrenaments. 

El nou entrenador s'estrenarà diumenge a la pista del Lloret amb una ratxa d'una derrota i una victòria, que va tenir lloc la jornada passada contra el Castellbisbal, per 4 a 0. "Conec a més de la meitat de la plantilla i crec que tinc molt bons jugadors. L'objectiu és acabar el més amunt possible", sentencia.  

Edicions locals