El CF Parets B és l'únic equip del futbol català sense rebre cap gol després de set jornades disputades

El conjunt paretà és líder en solitari del grup 6 de la Quarta Catalana amb un ple de victòries

Esports

Un dels moments de la darrera victòria del CF Parets B, contra el Martorelles B, per 4 a 0.
Un dels moments de la darrera victòria del CF Parets B, contra el Martorelles B, per 4 a 0. | Albert Raga

Parets del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El filial masculí del CF Parets és la millor defensa del futbol català després de disputar set jornades superant a plantilles milionàries com la del FC Barcelona o l'RCD Espanyol, de la Primera Divisió espanyola. El Parets B és l'únic equip català que encara ha rebut cap gol després de disputar set partits, al grup 6 de la Quarta Catalana.

La trajectòria imbatuda del filial paretà és única al futbol català, cap altre equip de categories superiors millora la seva estadística amb cap gol encaixat. El projecte del Parets B es va posar en marxa a l'estiu amb jugadors de la localitat i ha superat totes les travesses. "Ningú s'esperava fer un inici com aquest, set partits i set victòries, i el que és més rellevant, cap gol encaixat", admet un dels entrenadors, Álex Rodríguez, que amb aquesta ratxa, el Parets B és líder en solitari amb 21 punts. "Som un equip jove, amb un màxim d'edat de 23 anys. No sabem quan encaixarem la primera derrota, però com més trigui, millor", diu Rodríguez.  

Entre els 30 grups de Quarta Catalana, tan sols s'apropen dos equips al Parets B, però que tan sols han disputat cinc jornades, és a dir, dos menys que els paretans. Al grup 16, el Bon Pastor, amb un gol en contra, i al grup 17, el Young Talent B, amb un també. 

A la resta de competicions del futbol català fins al grup 5 de la Tercera Divisió espanyola ja sumen nou jornades disputades. Tot i això, cap equip portava cap gol fa dues setmanes. A la Tercera Catalana, les millors dades defensives són del Remolinos, al grup 1, amb un gol en contra, ara en porta dos; i al grup 4, el Vilassar de Mar B amb un, i ara en té dos. Per trobar unes ratxes similars, l'estadística salta fins a la Primera Catalana, amb el Santboià, al grup 2, amb un gol encaixat i ara en té dos; i al grup 5 de la Tercera Divisió espanyola, la Pobla de Mafumet, amb un gol en contra, i ara ja suma quatre.  

El pròxim duel del Parets B serà diumenge contra el Palau-solità i Plegemans B, amb l'objectiu de sumar la vuitena victòria seguida i, sobretot, seguir augment l'estadística de partits sense rebre cap gol a la porteria defensada sota els pals per Gerard Muñoz i Víctor Pastor. 

Edicions locals