El FS Parets té un equip d'escoleta per primer cop

El club presenta 16 equips i més de 160 esportistes

Esports

El FS Parets té un equip d'escoleta per primer cop
El FS Parets té un equip d'escoleta per primer cop | Silvia Ferran / Ajuntament de Parets

El FS Parets té per primer cop un equip d'escoleta amb una desena d'infants de 4 a 5 anys. Aquest conjunt es va estrenar al Pavelló Joaquim Rodríguez dissabte durant l'acte de presentació de la temporada 2019-2020 del club paretà. 

El club creix aquesta temporada i ja arriba als 160 esportistes amb un equip d'escoleta, un mini benjamí, un benjamí, dos alevins, dos infantils, tres cadets, dos juvenils i un sènior, a més, els tres cadets femenins i el sènior femení. "És el primer cop que podem presentar un equip d'escoleta. Són els més petits del club i qui sap si algun dia podran formar part del sènior", explica la presidenta del FS Parets, Dolors Palomo. 

La responsable del club admet que els hi agradaria créixer però "no podem per espais perquè estem limitats". A banda de fer ús de les dues pistes del Pavelló Joaquim Rodríguez també entrenen a la pista de l'Escola Lluís Piquer i a la de Can Butjosa. "A Can Butjosa la pista rellisca i s'hauria de millorar el paviment", admet la presidenta, que confia en la seva millora.  

Edicions locals