Els paretans Illa Carolina, caps de cartell del Binary Emotions Fest

El festival serà dissabte a partir de les 19 h

Cultura

Els paretans Illa Carolina, caps de cartell del Binary Emotions Fest
Els paretans Illa Carolina, caps de cartell del Binary Emotions Fest | I.C.

Sergio Carrillo

L'entitat local Binary Emotions Knights organitzarà dissabte el Binary Emotions Fest, amb el grup paretà Illa Carolina com a cap de cartell. Es tracta de la cinquena edició del Festival Parc de la Linera, que enguany canvia d'ubicació –i, per tant, de nom– per a aquest aniversari rodó, que tindrà lloc a la Sala Basart de la Cooperativa a partir de les 17 h i fins passada la mitjanit.

Els paretans Alcarrer!, amb un mestissatge entre ritmes llatins i del Marroc, seran els primers a actuar (17.25 h), seguits de Police Line (18 h). A les 18.45 h arribarà un nou concert de quilòmetre zero, amb el folk rock de Danan & Welst. L'electrònica anirà a càrrec de Dooux (19 h). A les 19.40 h pujarà a l'escenari Uri Beer, també vinculat a Parets. I la recta final l'encararan Bellic i el seu pop radical (20 h), Filles Europees –amb un integrant paretà, Nil Nadal, bateria– (21 h), Urpa, finalistes del concurs Sona9 (22 h). I l'indie pop d'Illa Carolina sonarà a partir de les 23 h. A body of water dj serà l'encarregat de tancar la nit a partir de les 0 h amb una sessió electrònica i trap experimental.

Xavi Nadal, organitzador de l'esdeveniment, assegura que aquest és "un dels millors festivals de la zona per conèixer noves propostes musicals i per conèixer les joies del futur". També apunta que hi haurà dos escenaris a la sala, així que la música no s'aturarà en cap moment.

Edicions locals