El periodista Carles Font farà un llibre d'història sobre el Club Handbol Parets

L'Ajuntament de Parets encarrega el projecte al comunicador de la ràdio local paretana, RAP 107

Esports

El periodista Carles Font farà un llibre d'història sobre el Club Handbol Parets
El periodista Carles Font farà un llibre d'història sobre el Club Handbol Parets | Ajuntament de Parets

Parets del Vallès

L'any 2020 podria veure la llum la publicació encarregada de l'Ajuntament de Parets a l'historiador i periodista Carles Font, que treballa a la ràdio local paretana, RAP 107. El comunicador farà un resum de la trajectòria històrica de l'entitat nascuda el 26 de desembre de 1954, inicialment sota el nom de Club Balonmano Juventud Parets, i consolidat gràcies a l'ajuda del BM Granollers.

La proximitat geogràfica amb Granollers, bressol de l'handbol a l'Estat, va influir per fer que en Jaume Anfruns, el doctor Francesc Canal i Pepet Ribas, acceptessin una proposta de la Delegació del Frente de Juventudes per implantar aquest esport a Parets del Vallès. El llibre parlarà, a més, de cadascuna de les temporades, els jugadors, presidents i anècdotes del club.
 
L'etapa daurada del primer equip de l'entitat paretana va ser a l'inici de la dècada dels anys 80, quan va militar a la categoria de Primera Nacional, la segona màxima categoria.

Carles Font és autor de dos volums més de la col·lecció d'estudis locals: un sobre el futbol a Parets, i un altre sobre el ciclisme, que va elaborar juntament amb Jordi Seguer.
 

Edicions locals