Joan Martorell entra com a regidor de Comerç de Parets

Substitueix Montserrat Lara, qui va morir el passat 13 de novembre

Política

Joan Martorell entra com a regidor de Comerç de Parets
Joan Martorell entra com a regidor de Comerç de Parets

Sergio Carrillo

Joan Martorell va accedir en el ple ordinari de dijous de la setmana passada al càrrec de regidor de l'Ajuntament de Parets, en substitució de Montserrat Lara, qui va morir el passat 13 de novembre per una greu malaltia.

D'aquesta manera, Martorell afirma que hi ha accedit "en unes circumstàncies molt dures" i que "la seva pèrdua ha estat molt punyent". També destaca "el gran valor humà de la Montserrat i el llegat que deixa com a regidora i activista".

Amb tot, el nou regidor hi arriba "amb la màxima il·lusió de tenir l'oportunitat de tornar a l'Ajuntament i, en aquest cas, a l'equip de govern", diu Martorell, qui ja va ser regidor per CiU entre 2003 i 2011.  L'edil assegura que treballarà "per millorar el poble".

Sobre les carteres de les quals se'n farà càrrec, Martorell confirma que serà el regidor de Comerç i del barri de l’Estació, però explica que hi haurà una reorganització d'algunes de les regidories i responsabilitats actuals.

Pel que fa a Comerç, el seu principal objectiu és "recuperar l'associació de comerciants de Parets, dotant-la de continguts i eines".

Edicions locals