El Can Calet venç la Vall del Tenes i passa a la tercera ronda de la Copa Catalunya

A la Divisió d'Honor, victòria de l'Sporting Montmeló, empat del Can Calet i derrota del Parets

Esports

El Can Calet venç la Vall del Tenes i passa a la tercera ronda de la Copa Catalunya
El Can Calet venç la Vall del Tenes i passa a la tercera ronda de la Copa Catalunya | FS Barri Can Calet

El FS Barri Can Calet, de Sant Fost, va guanyar contra la Vall del Tenes la segona eliminatòria de la Copa Catalunya de futbol sala. L'equip santfostenc va passar a la tercera ronda després de guanyar l'eliminatòria, de partit únic, per 1 a 5. 

El Can Calet va ser superior a l'equip vallesà amb una maneta de gols. Els golejadors van ser Javier Vázquez i Raul Francisco Muñoz, amb un doblet, i Gerard Martínez El gol visitant va arribar a les acaballes. 

Els altres tres representants del Baix Vallès no disputaran el seu partit de ronda fins al 19 de gener. Aleshores, la Unió FS Mollet rebrà el FS Parets i l'AE Montornès, el Ciutat de Mataró. 

Victòria de l'Sporting Montmeló

A la Divisió d'Honor, l'Sporting Montmeló va sumar una important victòria en el derbi vallesà contra el Cardedeu, per 1 a 3. Els montmelonins sumen la segona victòria de la temporada i surten dels llocs de descens i ara són quarts per la cua amb 8 punts. 

Més complicat ho tenia el FS Parets, que va perdre contra el totpoderós Mataró B, per 4 a 3, mentre que el Can Calet -amb l'esforç de disputar dos partits a la setmana per jugar Copa- va empatar a la pista del Montcada, 2 a 2. Els santfostencs ocupen el 6è lloc amb 15 punts i els paretans el 7è, amb 14. 

La competició s'atura pel Nadal i els tres equips baixvallesans no reprendran la competició fins l'11 i 12 de gener.  

 

Edicions locals