El FS Parets femení encadena set victòries i lidera la lliga

L'equip està format majoritàriament amb jugadores en edat juvenil

Esports

Un dels moments de l'equip femení aquesta temporada
Un dels moments de l'equip femení aquesta temporada | FS Parets

José Luis Rodríguez Beltrán

El FS Parets femení encadena set victòries i lidera el grup 1 de la Segona Catalana, en solitari. L'equip paretà, dirigit per David De la Torre, no tenia cap objectiu d'ascens a principis de temporada però s'ha trobat en una bona dinàmica i amb opcions reals de pujar a la Primera Catalana.

El grup de noies fa anys que juguen juntes i aquesta temporada es va decidir formar un primer equip, ple de juvenils. "Tan sols hi ha tres jugadores en edat sènior, la resta són totes juvenils i estem en una molt bona dinàmica", admet el tècnic, que sap de la dificultat de l'ascens: "volem mantenir aquest nivell competitiu la resta de la temporada". 

El Parets és líder amb 29 punts, un més que el segon, el Riudelllots; tres més que el tercer i el quart, el Vilamajor i el Mataró B respectivament. "El Mataró B és el més complicat, té més equip. Tot i que som quatre equips en tan sols tres punts de diferència per dues places d'ascens", apunta De la Torre.

L'equip paretà visitarà diumenge el cuer, el Polinyà, que tan sols suma un punt en dotze jornades. Aquesta jornada hi haurà un duel directe per l'ascens entre el segon, el Riudellots, i el quart, el Mataró B. "Aquesta setmana és vital guanyar, no podem anar confiades a la pista del Polinyà", adverteix el tècnic paretà.

 

 

Edicions locals