José Manuel Ibáñez torna a la banqueta del FS Parets

S'estrena amb derrota contra el Montcada, per 1 a 8

Esports

Un dels moments del partit del FS Parets contra el Montcada.
Un dels moments del partit del FS Parets contra el Montcada. | FS Parets

José Luis Rodríguez Beltrán

José Manuel Ibáñez ha tornat a seure's a la banqueta del FS Parets. La temporada passada va acabar el curs com a tècnic però aleshores va decidir seguir a les files paretanes com a jugador. Fa una setmana David Picazos va deixar de ser l'entrenador i Ibáñez va recuperar les regnes de l'equip.

La tornada de José Manuel va ser amb derrota contundent contra el Montcada, per 1 a 8. "Amb David Picazos no va acabar d'arrencar el projecte de l'equip i vam decidir que el millor era que tornés a la banqueta José Manuel, que l'any passat va anar molt bé l'equip", admet la presidenta del FS Parets, Dolors Palomo, que remarca que els canvis són sempre complicats: "aquest serà el tercer entrenador que tenim i tots els canvis són complicats i necessiten un temps d'adaptació. José Manuel ja coneix a la plantilla perquè era jugador, però ara necessita conjuntar novament l'equip. Confiem en ell per acabar bé la temporada".

El FS Parets ocupa el 9è lloc, de la Divisió d'Honor, amb 14 punts i té un marge de tres amb els llocs de descens. Aquest cap de setmana descansarà així que el nou tècnic tindrà una setmana més per preparar el pròxim duel contra el Sant Cugat al Pavellói Joaquim Rodríguez

Edicions locals