Sumem Esquerres a Parets presenta la seva nova executiva

La coalició es vol reafirmar com una formació municipalista

Política

Sumem Esquerres a Parets presenta la seva nova executiva
Sumem Esquerres a Parets presenta la seva nova executiva | Sumem Esquerres a Parets

Sumem Esquerres a Parets ha presentat aquesta setmana la seva nova coordinadora-executiva, liderada per la portaveu del partit, Casandra Garcia. El partit municipalista ha nomenat Marc Pardina com a responsable d'organització; Ferran Vidal com a responsable de finances; i Gemma Garcia al capdavant de la comunicació.

L'objectiu de la nova organització interna és consolidar-se com a marca local a Parets i "reafirmar que Sumem Esquerres a Parets és una coalició que treballa i funciona com un únic partit polític local centrat en el municipi de Parets i que aposta per guanyar encara més força i poder transformar el present i futur de Parets des d'una mirada de proximitat amb la ciutadania, el respecte, l'escolta activa i la lluita centrada en el món local".

Des del partit celebren haver estat "clau" en les darreres eleccions per "fer realitat el canvi històric després de 36 anys consecutius de govern socialista". I també es feliciten per haver aconseguit "els vots suficients per decidir qui tindria l'alcaldia els pròxims quatre anys de legislatura" i per haver entrat per primera vegada al govern, "amb un pacte que està permetent Sumem Esquerres a Parets convertir Parets en un poble més just, igualitari, compromès amb el medi ambient i enfocat a les persones".

Assemblea de Podem

D'altra banda, Podem Parets celebrarà aquest dissabte (11 h) una assemblea extraordinària a Ca n'Oms. L'objectiu és elegir un segon Enllaç d'Organització de la formació.

 

 

Edicions locals