El CAM de Parets obre les inscripcions de la Bastarda i la klandestina 2020

La caminada i la cursa de muntanya se celebraran el 18 d'abril, entre Sant Martí de Centelles i Parets

Esports

Un dels moments de l'edició del 2019
Un dels moments de l'edició del 2019 | CAM Parets

Parets del Vallès

El Club d’Activitats de Muntanya de Parets ha obert les inscripcions de la Bastarda i la Klandestina 2020. Totes dues activitats no competitives se celebraran el 18 d'abril, entre Sant Martí de Centelles i la localitat paretana.

La Bastarda i la klandestina comparteixen el recorregut de 35 km –amb 865 metres de desnivell positiu i 1.185 metres, de negatiu–, tot i que la Bastarda ja compleix la seva 11a edició i és una caminada de resistència, mentre que la Klandestina, suma ja vuit edicions, i és una cursa de muntanya. El circuit travessa els Cingles de Bertí i la Vall de Tenes, amb sortida a Sant Martí de Centelles. "Tot i no ser una caminada exigent, requereix estar en forma", adverteix l'organització, que destaca una "forta pujada d'1,5 km en la part inicial".

El preu de les inscripcions és de 28 euros i hi ha un límit de 450 dorsals per a la Bastarda i d'un centenar a la Klandestina. Enguany, l'import de les inscripcions de la cursa de muntanya anirà destinat a l'Associació Triple Bàsquet de Parets, que compta amb equips de bàsquet amb persones amb discapacitat psíquica.

Edicions locals